Виртуално осиновяване

Какво представлява виртуалното осиновяване и как можете да станете Виртуален осиновител?

Първо избирате кого да "осиновите". От снимките долу можете да изберете животно, за което бихте искали да участвате в разходите за неговото отглеждане, лечение и др.

Месечните разходи за грижи за куче или друго животно са много по – високи, отколкото могат да бъдат покрити от "такса" на виртуалното осиновяване, поради това ние сме сложили минимална сума от 25 лева.

След като си изберете животинче, може да се свържете с нас тук.

Осиновяването е в сила докато вашия подопечен не намери постоянен дом. Ако едно животно не е вече на разположение за виртуално осиновяване, вие ще имате избор да спрете процедурата или можете да изберете друго животно. Ние ще сме много щастливи от това!

"Осиновете" сам или с някого.

Фактически може да осиновите животно заедно, когато комбинирате усилията си с колеги, съученици, съседи или приятели (например в училище, клас и т.н. или фирма). Към фирмите има възможност за допълнителна форма за реклама!

И разбира се, ако е възможно на практика да "осиновите" повече от едно животно, молим, направете го! Това ще е чудесно!

Въпреки че ние неуморно ще продължаваме да търсим любящ дом за тези животни, се опасяваме и знаем от опит, че това може да отнеме дълго време. Ако намерим истински дом, ВИРТУАЛНИЯТ ОСИНОВИТЕЛ ще бъде информиран пръв за щастливия изход на случката и той ще може да избере дали да спонсорира друго куче/коте по негов избор или да се оттегли.

И накрая…
Присъединете се към нашия ВИРТУАЛЕН ПРОЕКТ ЗА ОСИНОВЯВАНЕ, така ще спасите живот и ще ни насърчите да продължим нашата безкрайна работа, която държим да отбележим, е доброволна и неплатена.

Бебета

Барби

Дарко

Джони

Реми

Рошла

Тигър

Трики

Шира

Херкулес

Оли

Моли

Мърфи

Малка Сладка

Писък

Кени

Палечка

Майчето

Мишка

Тоби

Лиса

Джоджо

Кадифе

Роко

Лъки

Бела

Бебинка

Лея

Рошка